Мадона каза на феновете си, че ѝ е трудно да продължи

...
Мадона каза на феновете си, че ѝ е трудно да продължи
Коментари Харесай

Мадона разкри първите думи, които е казала, след като се събудила от комата

Мадона сподели на почитателите си, че " ѝ е трудно да продължи " след " прекарването си на косъм от гибелта " предишното лято, когато прекара няколко дни в интензивното поделение поради сериозна бактериална зараза.

65-годишната поп икона беше откарана по неотложност в болница предишния юни и беше принудена да пренасрочи северноамериканската част от The Celebration Tour, отбелязваща 40-ата годишнина от нейната музикална кариера.

Madonna Reveals the First Word She Said After Waking Up from a 4-Day Coma Last Summer
— People (@people)
Откривайки първото от петте си представления в Лос Анджелис, Мадона каза, че заболяването ѝ е била  " изненада " и благодари на " доста специфичен човек " в публиката, нейният доктор Дейвид Агъс.

„ Когато бях болна това лято,  безусловно не можех да стигна от леглото до тоалетната “ , сподели тя.

„ Обаждах му се през ден и го питах за какво нямам сила, по кое време силата ми ще се върне, по кое време ще се усещам още веднъж себе си, по кое време мога да се върна още веднъж на турне.

Madonna is reflecting on her health scare last year and she revealed the first word she said after the " near-death experience "

Click ⬇️
— JustJared.com (@JustJared)
„ Всичко, което той споделяше, е „ излезте на слънце, имате потребност от витамин D и бъбреците ви ще продължат да работят “.

Тя разказа тестването като " много ужасно " и разкри първата дума, която е споделила, когато се събудила от комата.

„ Не знаех четири дни, тъй като бях в изкуствена кома, само че когато се разсъниха, първата дума, която споделих, беше „ не “, сподели тя, добавяйки, че това ѝ е споделил нейният помощник.

„ И аз съм съвсем сигурна, че Бог ми споделяше: „ Искаш ли да дойдеш с нас? Искаш ли да дойдеш с мен? Искаш ли да тръгнеш по този път? “ И аз споделих „ не, не “.

Madonna looks back at 'near-death' health scare at Celebration Tour stop in Los Angeles... as she reveals the first word she said after waking from coma
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Спомняйки си сложното си възобновяване, тя сподели, че е било „ толкоз мъчно “ да се придвижва от къщата си до градината, с цел да стои на слънце.

„ Не знаех по кое време ще мога да стана още веднъж и по кое време още веднъж ще мога да бъда себе си “ , добави тя.  „ Беше необичайно нещо най-сетне да не усещам, че управлявам нещата. Това беше моят урок, който трябваше да оставя. “

По-рано кралицата на попа похвали шестте си деца, че са я подкрепяли, до момента в който е била болна.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР